Epoxyvloer Voor Uw Bedrijf - Industrievloeren Phenix Cfs

Published Nov 26, 21
6 min read

Wat Kost Een Gietvloer? - Industrievloeren Phenix Cfs

Phenix CFS

Klein Boom 29, 2580 Putte
0495 36 46 96
prijs gietvloer

Om de vraag: te beantwoorden, moet je eerst weten naar wat voor soort gietvloer je voorkeur uitgaat. Er zijn namelijk verschillende soorten gietvloeren op de markt. Zo is er bijvoorbeeld de cementgebonden gietvloer. Bij Solo Gietvloeren vind je deze onder de naam Solo Betonfloor. Deze gietvloer heeft een stoere, tijdloze uitstaling en is volledig natuurlijk.

De mineralen in de toplaag worden vermengd met zuivere pigmenten voor een heldere kleur. De is mede afhankelijk van de oppervlakte van de vloer. Vaak loont het de moeite om meerdere ruimtes in één keer te laten doen of om een offerte op te vragen samen met je buren. Hoe duur is een gietvloer? – PU gietvloer Daarnaast kun je kiezen voor een .

Dankzij de kunststof polymeren waaruit een PU vloer is opgebouwd, beschikt deze vloer over licht elastische eigenschappen. Hierdoor is een PU gietvloer scheuroverbruggend en zeer geschikt voor nieuwbouw vloeren en vloerverwarming. Ook kan de gietvloer worden aangebracht op beton, tegels of een houten of anhydriet dekvloer. Zowel de Solo One als de Solo Life zijn gietvloeren op basis van polyurethaan.

Wat Kost Een Gietvloer Bij Phenix Cfs? Contacteer Ons

Voor wie op zoek is naar een meer levendige vloer is er de Solo Life. Door twee verschillende tinten te mixen kunnen we iedere gewenste structuur creëren, waaronder een betonlook. Ook hier geldt dat het aantal vierkante meters invloed heeft op de . Verder kun je je voorstellen dat wanneer er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, zoals het egaliseren van de ondervloer, de totaalprijs hoger zal uitvallen.

Wanneer je investeert in een gietvloer, dan wil je immers dat deze vloer jarenlang meegaat en van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Dit doen we door onze gietvloeren heel bewust te ontwikkelen met behulp van hoogwaardige, zuivere en duurzame materialen. Zo zorgen we voor een vloer die zowel in gebruik als wooncomfort van het allerhoogste niveau is.

Echte vakmensen die met passie werken aan een schitterend kwaliteitsproduct. Dit in combinatie met eerlijk en deskundig advies, zorgt ervoor dat je bij ons altijd verzekerd bent van de hoogt mogelijke kwaliteit en service voor een eerlijke prijs. Gietvloer prijs per m2; de kosten op een rij Zoals gezegd, bepaalt het aantal vierkante meters mede de prijs voor de gietvloer.

Geniet Van De Voordelen Van Een Nieuwe Gietvloer - Industrievloeren Phenix Cfs

De zijn inclusief btw, materiaal en installatie. Eventuele reis- en verblijfkosten zijn wel exclusief. En goed nieuws voor mensen met een woning ouder dan 2 jaar; voor jullie wordt er bij een PU gietvloer slechts 9% btw gerekend in plaats van 21% btw. Gietvloer prijzen voor particulieren en bedrijven , hangt dus af van verschillende factoren.

Een gietvloer is daarom een uitstekende keuze voor showrooms, winkels, restaurants, kantoren en bedrijfshallen. Als particulier kun je echter ook van dit voordeel profiteren als je besluit om bijvoorbeeld een hele verdieping te voorzien van een gietvloer. Wist je dat een gietvloer ook uitstekend geschikt is voor de slaapkamer of badkamer op de bovenverdieping? Daarnaast is de exacte prijs afhankelijk van de soort ondergrond en de conditie daarvan, het benodigde materiaal en de reis- en eventuele verblijfkosten.

Epoxy Vloer Prijs - Industrievloeren Phenix CfsKosten Gietvloer Per M2 - Vanaf € 24,- Per Vierkante Meter - Industrievloeren Phenix Cfs


Ben jij enthousiast over een gietvloer en wil je meer weten over de mogelijkheden van een gietvloer bij je thuis of in je bedrijf en wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder! .

Kosten Gietvloer Per M2 - Vanaf € 24,- Per Vierkante Meter - Industrievloeren Phenix Cfs

Gietvloeren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit heeft te maken met de talrijke voordelen van gietvloeren, maar ook met hun aantrekkelijke prijs. Wat kost een gietvloer nou eigenlijk? Naast een antwoord op de vraag hoeveel kost een gietvloer – ook in vergelijking met andere soorten vloeren – zoomen we in op de meest belangrijke voordelen van gietvloeren.

Waarom kiest een groeiend aantalwoningeigenaren en ook ondernemers voor deze vloersoort? Wat kost een gietvloer? Veel mensen vragen zich af; Hoeveel kost een gietvloer? Dit is afhankelijk van heel veel verschillende factoren. De exacte kosten van een gietvloer zijn afhankelijk van de soort gietvloer die je kiest, het totale oppervlakte en de ondergrond.

De kosten van een dunne laag vloercoating Een van de voordeligste keuzes voor een gietvloer, is de vloercoating. Hierbij komt er een dun laagje coating op de bestaande vloer te liggen van zo’n halve millimeter dik. De kosten van vloercoating in een ruimte van 20 m2 tot 50 m2 bedragen gemiddeld 2000 euro all-in.

Gietvloer Aanbrengen? Dit Zijn De Gemiddelde Kosten - Industrievloeren Phenix Cfs

Wat Kost Een Epoxy Gietvloer? - Industrievloeren Phenix CfsEpoxyvloer Prijs - Industrievloeren Phenix Cfs


Hoeveel kost een gietvloer op basis van beton cire? Houd je van een vloer met een stoer randje? Onze betoncire vloeren worden op cementbasis aangebracht. Voor een betoncire vloer kun je rekenen op een bedrag van 4700 euro voor een ruimte tussen de 20 en 50 m2. Betoncire oogt professioneel en eigentijds en is daarom een gewilde soort gietvloer.

Epoxy Gietvloer Prijzen – Informatie Over Gietvloer Prijzen - Industrievloeren Phenix CfsPu Gietvloer - Bouwen En Klussen - Industrievloeren Phenix Cfs


Vraag een prijsopgave of vrijblijvend advies aan Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in jouw woning? Neem dan nu contact op met ons of vraag via onze website of telefonisch een prijsopgave aan. Wij helpen je graag met een advies op maat.

Een epoxyvloer is voor veel mensen de ideale vloerbedekking: het is stoot- en krasvrij, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen (waaronder een betonlook!) en vereist minimaal onderhoud. Dat is direct de reden dat epoxyvloeren zo veel in industriële- en winkelpanden gebruikt worden! Op deze pagina lees je meer over epoxyvloeren: wat is een epoxyvloer precies en wat kost een epoxy gietvloer? Ook krijg je meer inzicht in de prijzen van een epoxyvloer én lees je meer over de kleuren waarin een epoxy gietvloer verkrijgbaar is.

Alles Over De Gietvloer: Van Prijs Tot Toepassingen En Zelf Doen - Industrievloeren Phenix Cfs

Door de harde eigenschappen is een epoxyvloer heel geschikt voor intensief gebruikt. Dat is dan ook de reden dat epoxyvloeren heel veel worden toegepast bij winkelpanden en in industriële gebouwen. Tegenwoordig zijn epoxyvloeren ook steeds populairder in moderne woningen. Er zijn geen naden waar vuil tussen komt te zitten, het is gemakkelijk te reinigen en door de hoge hardheid is de kans op beschadigingen heel klein.

Een epoxy vloer is naadloos en vochtbestendig. Hierdoor is de vloer gemakkelijk te reinigen Epoxyvloeren zijn heel goed geschikt voor het gebruik met vloerverwarming Nadelen van epoxyvloeren Toch hebben epoxyvloeren ook een aantal nadelen: Door de hoge hardheid is er wel sprake van contactgeluid Zonder vloerverwarming voelen epoxyvloeren koud aan Voor het plaatsen van een epoxy vloer moet de ondergrond helemaal egaal zijn.800,- tot €12. 750,-. Benieuwd naar de prijzen van andere gietvloeren? Bekijk dan deze pagina. Besparen op de prijs van uw epoxyvloer? Vergelijk de prijzen voor epoxyvloeren van verschillende vakmannen en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs! Wat kost een epoxy gietvloer per m²? 20 tot 50 m² €3.

Wat Kost Een Epoxyvloer Betonlook? - Industrievloeren Phenix Cfs

Verschil polyurethaan- en epoxyvloer Vergelijkbaar met een epoxy vloer, is een polyurethaan vloer. Beide zijn naadloze gietvloeren met een vergelijkbare uitstraling. Toch zitten er verschillen tussen deze twee vloeren. Zo is polyurethaan iets minder hard dan epoxyvloeren. Dit is de reden waarom epoxyvloeren vooral worden toegepast in industriële panden, en polyurethaan vooral bij woningen.

In de praktijk merk je dat polyurethaan iets zachter aanvoelt als je hier overheen loopt. Daarbij is polyurethaan elastisch. De elasticiteit zorgt ervoor dat deze vloeren nog beter bestand zijn tegen krassen. Epoxyvloer kleuren Een groot voordeel van een epoxy vloer, is dat deze te plaatsen is in veel verschillende kleuren.

More from Markt, Eten drinken