Hoe Belangrijk Zijn Backlinks Eigenlijk? - Back-links-kopen.nl

Published Jan 20, 22
7 min read

Wat Zijn Backlinks En Hoe Kom Je Er Aan? - Back-links-kopen.nl

Google heeft steeds beter in de gaten wanneer een website bij zo’n PBN-netwerk hoort. Heb je links vanaf een PBN? Pas daar mee op, je loopt erg veel risico - Da backlinks. Hoe weet je wanneer je te maken hebt met een PBN? Kijk of de artikelen die op de site worden geplaatst van waarde zijn en track de website in de verschillende backlink-check tools.

Wat Zijn Backlinks En Hoe Krijg Je Ze? - Back-links-kopen.nlBacklinks: Wat Zijn Het En Waarom Zijn Ze Belangrijk - Back-links-kopen.nl


Niet. Doen. Deze links zijn te mooi om waar te zijn. Vaak zijn het spammy link-farm backlinks die geen waarde toevoegen en zelfs schade kunnen toebrengen. Worden er zogenaamde “artikel links” te koop aangeboden? Dan zijn het waarschijnlijk links vanuit een PBN. Heb je teveel slechte links van lage kwaliteit die komen van websites die niet relevant zijn? Dan kun je door Google zelfs bestraft worden.

Goede Backlinks Krijgen Door Linkbuilding Op De Juiste Manier - Back-links-kopen.nl

Natuurlijk zul je niet bij 1 slechte link meteen een penalty krijgen, maar wanneer je bestraft wordt zul je het organisch verkeer naar je website zien instorten (DR backlinks). Pas daarom altijd goed op! Wat zijn dan wel waardevolle backlinks? Als je aan de slag gaat met het verkrijgen van links is het zoals gezegd belangrijk om te kijken naar waar de links vandaan komen.

Wat houdt dat in? Dat de manier waarop je de backlinks naar jouw website hebt verkregen lijkt op de manier zoals ze natuurlijk zouden ontstaan. Het moet lijken alsof je er zelf niet mee aan de slag bent gegaan en alsof de backlinks naar jouw website zonder jouw hulp of hulp van buitenaf zijn gerealiseerd.

Backlinks: Wat Zijn Het En Waarom Zijn Ze Belangrijk - Back-links-kopen.nl

Vaak krijg je bij een nieuwe website in het begin weinig links en dat worden er steeds meer. Mensen linken niet altijd naar de homepagina, maar ook naar subpagina’s. Als je eenmaal links krijgt is het vaak logisch dat je de volgende maand ook backlinks gaat krijgen. Als je er de ene maand gigantisch veel krijgt en de andere nul, dan lijkt dat niet echt logisch… .

Goede Backlinks Krijgen Door Linkbuilding Op De Juiste Manier - Back-links-kopen.nlLinkbuilding: Wat Het Is En Waarom Het Zo Goed Werkt! - Back-links-kopen.nl
Het is raar als een website over autobanden linkt naar een website over skibroeken. Uiteraard zullen er altijd van die links zijn, maar let op dat je er niet te veel krijgt. Als je alleen maar links vanuit startpagina’s hebt of alleen maar links vanuit bepaalde soort artikelen is dat ook vreemd.

Backlinks En Linkbuilding; Hoe Werkt Het? - Back-links-kopen.nl

Zorg dat de website die naar je linkt zelf waarde toevoegt en niet alleen maar als doorgeefluik voor links functioneert. Daarnaast is het ook zo dat één backlink van een hele relatieve, kwalitatieve website 1000x meer waarde geeft dan een backlink van een website met een hele lage waarde. Dofollow vs.

Soms heb je links waarvan je niet weet of ze je website schade gaan brengen of niet. In dat geval kun je ook een link plaatsen. Dat houdt in dat je tegen de zoekmachines zoals Google zegt dat die betreffende link niet mee moet worden genomen als backlink om de waarde van jouw website te bepalen.

Wat Is Linkbuilding En Hoe Krijg Je Backlinks? - Back-links-kopen.nl

Linkbuilding: Wat Zijn Backlinks En Hoe Krijg Je Ze? - Back-links-kopen.nlLinkbuilding Bureau - Wanneer Starten We Met Linkbuilding? - Back-links-kopen.nl


Een aantal manieren om kwalitatieve backlinks te verkrijgen zijn: Vraag je leveranciers om een link naar jouw website te plaatsen. Denk aan de “vind een winkel” pagina’s op de website van je leverancier. Heb je zakelijke klanten? Zijn ze tevreden over de samenwerking? Vraag dan of ze een link naar jou willen plaatsen op hun website.

Laat je logo naar jouw website linken. (deze link is niet heel relevant, dus deze wil je niet teveel hebben). Een strategie die veel wordt toegepast, is gastbloggen. Daarbij schrijf je een informatief artikel dat je op een andere website plaatst. Dit zijn vaak waardevolle links in de ogen van Google en daarnaast haal je hier ook vaak veel direct verkeer uit.

Wat Zijn Backlinks En Hoe Moet Je Ze Gebruiken - Back-links-kopen.nl

Concurrenten die goed scoren in Google krijgen waarschijnlijk links van waardevolle websites. Er zijn verschillende programma’s om te analyseren welke backlinks naar hun website verwijzen. Deel je website en blog of nieuwsartikelen op social media. Ben je aangesloten bij een branche of ondernemers-vereniging? Laat ze dan naar jouw website linken.

Wat is linkbuilding? Linkbuilding is het bewust bezig zijn met het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel voor hogere posities binnen een zoekmachine. In de basis is er met linkbuilding niets mis. Link earning is valt hier namelijk ook onder. Zoals gezegd: het gaat erom dat je een natuurlijk linkprofiel opbouwt en daar past gast-bloggen of linken vanaf de website van je leverancier natuurlijk ook bij.

Wat Zijn Backlinks? En Hoe Maak Je Backlinks? - Back-links-kopen.nl

Veel SEO-bedrijven bieden dit aan. Ook daar is in de basis niets mis mee. Zo lang degene die de linkbuilding gaat doen zich maar houdt aan de richtlijnen voor goede backlinks en alleen links vergaart die passen in het natuurlijke linkprofiel van jouw website. Het wordt een ander verhaal wanneer je op fiverr of andere websites links in gaat kopen.

Zoals gezegd, dat is vaak te mooi om waar te zijn… De toekomst van backlinks & linkbuilding Google wordt steeds slimmer (Da backlinks). Het algoritme dat de zoekresultaten bepaald is zo verfijnd dat het websites inmiddels vrijwel volledig begrijpt. Steeds meer en meer wordt juist de content, de inhoud, belangrijk. Websites die echt waarde toevoegen zullen een belangrijkere (en dus hogere) positie in gaan nemen.

Hoe Belangrijk Zijn Backlinks Eigenlijk? - Back-links-kopen.nl

Backlinks zullen altijd blijven bestaan en (deels) bepalen hoe een website scoort in de zoekresultaten. Backlinks zorgen namelijk voor autoriteit en dat is nou net een factor die Google heel belangrijk vindt. Google heeft zelfs ooit (intern) een test gedraaid waarin ze keken hoe de zoekresultaten er uit zouden zien als ze backlinks niet mee zouden nemen in het algoritme.

Hoe Krijg Je Backlinks Voor Je Website? - Back-links-kopen.nlBacklinks Zijn Belangrijk - Hoger In Google - Seo En Webdesign - Back-links-kopen.nl


Dat idee is dus geschrapt ;-). (Jouw) backlinks analyseren Uiteraard is het interessant om te weten van welke site je backlinks krijgt en van welke sites jouw concurrenten backlinks ontvangen. Als je dat weet dan kun je eventueel dezelfde websites benaderen en vragen of zij ook een link willen plaatsen naar jouw website.

Backlinks: Onmisbaar Voor Elke Succesvolle Website - Back-links-kopen.nl

Een aantal voorbeelden van (betaalde) programma’s zijn: Deze tools bieden legio mogelijkheden om te analyseren welke backlinks jouw concurrenten hebben en welke waarde ze bieden. Daar gaan we in dit artikel niet verder op in, maar ik ga daar binnenkort een ander artikel aan wijden. Daarin leg ik je uit hoe je deze tools kunt gebruiken om jouw linkprofiel te bekijken en te verbeteren (Backlinks kopen).

Linkbuilden - Bouwen Aan Een Hoogwaardig Backlinkprofiel - Back-links-kopen.nlBacklinks Kopen: Is Dat üBerhaupt Verstandig? - Back-links-kopen.nl


Waarom zijn ‘aanbevelingen’ belangrijk? Het is erg belangrijk dat andere websites die van jou aanbevelen. Hoe dit komt, kun je vergelijken met het vinden van de juiste basisschool voor een kind. Elke basisschool kan wel roepen dat het kind bij hen het beste onderwijs krijgt. Maar je gelooft pas voor welke school je het beste kunt kiezen, als andere ouders jou die school aanraden.

Hoe Krijg Je Backlinks Voor Je Website In 2022? - Back-links-kopen.nl

De ouders spelen hier als doelgroep een belangrijke rol. Hoe meer andere websites naar een website verwijzen, hoe meer Google gelooft dat het inderdaad een goede website is. De zoekmachine wil alleen de beste websites in haar zoekresultaten aan gebruikers laten zien. Daardoor hecht Google veel waarde aan een website die veel backlinks heeft.

Toch is er zeker een verband tussen SEO en backlinks. De website die naar die van jou verwijst zegt met een backlink als het ware ‘dit is een website die relevante en goede informatie bevat’. Zo’n aanbeveling kun je dan ook zien als een positieve beoordeling over de content op jouw website.

More from Soorten leningen, Deals