Kantoorruimte En Vergaderzalen Te Huur In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Published May 06, 22
4 min read

Bedrijvencentra En Coworking Spaces - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

The Loft Business Center

Brugstraat 5, 2060 Antwerpen
0485 52 23 93
Coworking space Antwerpen

Elke coworking place is een professionele kantoorruimte met alle technische faciliteiten. Op onze website kan je heel wat interessante bedrijven terugvinden actief in het verhuren van kantoren en werkplekken in West-Vlaanderen. Bij onderstaande bedrijven kan je terecht als je een flexibele werkplek zoekt in de buurt van oost-vlaanderen. Sommige aanbieders werken met een tarief per uur of minuut, andere werken met maandabonnementen.

Dit Zijn Onze Favoriete Coworking Spaces In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beFlexibele Co-working Kantoorruimtes In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Alle aanbieders gaan prat op hun uitstekende wifi en koffie. Het idee om Work-Around op te richten ontstond 5 jaar geleden vanuit de eigen nood, niet alleen aan een kantoor, maar ook aan een breed netwerk. “Als we een groter kantoor hebben waar we flexwerkplekken aanbieden, dachten we bij onszelf, kan er simpelweg bij ons op kantoor genetwerkt worden”, vertelt Francis Gevaert van Aquis en co-founder van Work-Around.

De Leukste Coworking Spaces Op Een Rijtje - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beEen Alternatief: Coworking Space - Kantoorruimte Huren - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Freelancers, zelfstandige ondernemers en werknemers van bedrijven delen steeds vaker met anderen een werkruimte en infrastructuur. Hieronder vind je een overzicht van alle coworkingplekken, hackerspaces en fablabs in Vlaanderen en Brussel. Coworking is een manier van werken waarbij zowel werkruimte wordt gedeeld, en openheid en uitwisseling tussen werknemers wordt gestimuleerd.

Kantoor Huren In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Wanneer u op zoek bent naar een meeting room, een trainingsruimte, een opleidingslokaal of een kleine of grote vergaderzaal, dan is Officenter een uitzonderlijke keuze.

Werk je altijd in je eentje van thuis uit maar mis je sociaal contact? Of zoek je een plek waar je met partners of klanten kan vergaderen? Huur dan een bureau of werkplek in een gedeelde kantooromgeving. Overzicht van flexibele werkplekken in Leuven:

Vanwege fundamentele verschuivingen in de manier waarop we werken en zaken doen, is het kantoor niet langer alleen de plek waar we werken. De kantoorruimte speelt een centrale rol in de strategie van elke moderne onderneming. De juiste kantoorruimte helpt u bijvoorbeeld om talent aan te trekken, het imago van uw bedrijf te versterken en de productiviteit te verhogen.

Coworking Space In Regio Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Het begrip ‘coworking’ zelf heeft ook een ontwikkeling doorgemaakt (kantoor huren). Aanvankelijk ging het vooral over informele, gedeelde werkruimtes in kantoortuinen, maar tegenwoordig omvat het een veel breder concept van wat een moderne werkruimte te bieden heeft. Vanwege de vele verschillende concepten, faciliteiten en flexkantoren over de hele wereld is het voor ondernemingen niet eenvoudig de ideale coworking-ruimte te vinden.

Coworking of flexwerken op een bijzondere locatie, in een coworkspace met allemaal straffe ondernemers en groeibedrijven… wil jij dat ook? Antwerp South Business Center is de hotspot voor coworking in Antwerpen, met een hart voor mensen en hun passie. Bij ons huur je een coworking space op maat van je business.

Wat Is Coworking? - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beCoworking Space & Kantoorruimtes In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

De vennootschap die haar statutaire zetel in België heeft, wordt behoudens tegenbewijs vermoed daar ook haar voornaamste inrichting of haar zetel van bestuur of beheer te hebben. En dus betekent dit dat, indien er geen andere plaats in België is van waaruit uw vennootschap wordt bestuurd of beheerd, het adres van het businesscenter ook de fiscale woonplaats van uw vennootschap is of kan zijn.

Akoestische Oplossingen Voor Coworking Spaces - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Als de administratie van oordeel is dat dit niet het geval is dan moet zij sinds de veranderde wetgeving van 1 mei 2019 het tegenbewijs leveren. Dit tegenbewijs wordt enkel aanvaard indien er bovendien is aangetoond dat de fiscale woonplaats van de vennootschap in een andere Staat dan België is gevestigd volgens de fiscale wetgeving van deze andere Staat.

Coworking Plekken In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beCoworking Antwerpen? De Werkplek, Coworking Space - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Jij kiest en haalt het maximum uit coworking of flexwerken in Antwerpen, aan een zacht prijsje (maatschappelijke zetel huren antwerpen). Enjoy!.

Bij Spaces kun je per direct kantoorruimte huren en zolang je deze nodig hebt omdat wij volledig flexibele voorwaarden hanteren. Dankzij een breed aanbod van kantoorruimtes kun je volledig kiezen wat bij je past (coworking antwerpen). Of je nu op zoek bent naar een kleine ruimte of een groot privékantoor, wij kunnen je helpen.

Bedrijvencentra En Coworking Spaces - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Zo eenvoudig is het. Kantoren met service all-in voor één bedrag per maand. Je concentreert je op hoe jij jouw bedrijf kunt laten groeien en wij zorgen voor alle andere zaken. Wat er zo geweldig is aan onze te huren kantoorruimtes met service? Alles is bij de prijs inbegrepen, met andere woorden alle kosten voor gas, water en licht en andere services zijn inclusief.

Of je nu voor een volledig ingerichte kantoorruimte kiest of de ruimte ongemeubileerd laat, jij kunt je meteen op je werk concentreren. 24/7/365 - virtueel kantoor huren. Even je zinnen verzetten? Loop eventjes binnen bij een van de coworkingruimtes, maak een praatje met de vriendelijke mensen van het receptieteam of ontmoet je bezoekers in de business club.