Linkbuilding - Aantoonbaar Online Resultaat - LinkbuildingExperts.be

Published Jan 23, 22
6 min read

Linkbuilding Uitbesteden? #1 In Regio - LinkbuildingExperts.be

Linkbuilding Uitbesteden - Hoogste Autoriteit - The Seo Family - LinkbuildingExperts.beLinkbuilding Uitbesteden: Maak Het Jezelf Makkelijker! - LinkbuildingExperts.be


Want waarom nou linkbuilding? Wij zetten het voor je op een rijtje. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Er wordt zelfs gediscussieerd dat een SEO strategie niet compleet is zonder linkbuilding toe te passen. Zoekmachines kijken voornamelijk naar twee onderdelen. Eén daarvan is de relevantie, ofwel sluit de content die je aanbiedt goed aan op de behoefte van de consument.

Dit wordt uitgedrukt in een waarde, zoals Domain Authority of Page, Rank. Verwijzende links vanaf een website met hoge autoriteit zorgen ervoor dat de autoriteit van jouw website zal toenemen. Dit zorgt vervolgens weer voor een stijging in de organische posities binnen zoekmachines! Links zijn ook bedoeld om de lezer naar een waardevolle pagina te sturen.

Ook al klikken mensen niet op je link, ze hebben je merknaam al wel gezien in het artikel. Dat zorgt weer voor meer awareness voor jouw merk. Waarom zou je linkbuilding moeten overwegen? Linkbuilding zorgt er niet alleen voor dat je organische posities stijgen en je meer verkeer binnenhaalt. De links op een platform blijven namelijk altijd staan.

Linkbuilding Uitbesteden Strategie In 2022 - LinkbuildingExperts.be

Linkbuilding Nijmegen - Hoger In Google - LinkbuildingExperts.beLinkbuilding Uitbesteden In 2022 - LinkbuildingExperts.be


En als het platform in autoriteit blijft stijgen, zal jouw website dat indirect ook doen. Linkbuilding, Domain Authority en Page Authority Links kunnen gezien worden als ‘kanalen’ waarmee een website een stukje autoriteit doorgeeft aan de website waar hij naar linkt. De autoriteit van een website wordt opgedeeld in twee onderdelen: Domain Authority (DA) en Page Authority (PA).

De PA daarentegen is de waarde van elke individuele pagina en kan dus per pagina verschillen. Pas wel op dat niet elke website dezelfde hoeveelheid autoriteit ‘doorgeeft’. Websites met een hoge autoriteit, zoals websites van universiteiten en een platform als Frankwatching, zullen meer autoriteit doorgeven dan een website met lage autoriteit, zoals een beginnend blog.

Linkbuilding Uitbesteden? #1 In Regio - LinkbuildingExperts.beWat Is Linkbuilding: #1 Posities In Google - Gratis Review & Scan - LinkbuildingExperts.be


Veel links plaatsen op één website is dus minder effectief dan links op verschillende websites te laten plaatsen. Dofollow vs. nofollow links De meeste links die je tegenkomt, zijn ‘dofollow’ links. Dit type links geeft aan Google aan dat de link gecrawld mag worden en draagt dus een stukje autoriteit over.

Linkbuilding Uitbesteden In 2022? - LinkbuildingExperts.beHiermee geeft de website aan Google aan dat de link niet gevolgd mag worden. Hiermee kan dus ook geen autoriteit doorgegeven worden. Deze ‘nofollow’ links kunnen nog wel voor awareness en verkeer richting je website zorgen, dus volledig waardeloos zijn ze gelukkig niet. Anchorteksten Een anchortekst is het woord of de groep woorden die een link ‘ondersteund’.

Een anchortekst geeft aan waar de pagina waarnaar gelinkt wordt over gaat. Tot een aantal jaar geleden kon je anchorteksten plaatsen die één op één aansloten met de zoekwoorden waar mensen op zochten, zodat je hiermee hoger in de posities kwam te staan. Tegenwoordig zijn anchorteksten nog steeds belangrijk en worden deze nog steeds meegenomen in de ranking van een website.

Het is dus goed om eerst een tekst te schrijven en vervolgens te bepalen waar een link natuurlijk komt te staan in plaats van een tekst om een link heen schrijven. Dat leest ook nog eens natuurlijker voor je doelgroep. De ‘juiste’ manier om links op te bouwen Content is het belangrijkste onderdeel bij linkbuilding.

Linkbuilding Uitbesteden In 2021 - LinkbuildingExperts.be

Als de link in content van goede kwaliteit geplaatst wordt, is het niet alleen waardevoller voor je posities, maar ook voor de lezer van de content. Bij de juiste manier van linkbuilding let je op de volgende punten: De website waar je content op plaatst, moet aansluiten op jouw branche.

Een platform met een hoge Domain Authority is waardevoller dan eentje met een lage autoriteit. De websites met hoge autoriteit maken het voor jou echter niet altijd makkelijk om content te (laten) publiceren. Je moet hard werken om gezien te worden als autoriteit en iemand die bezit over de juiste expertise.

Zodra je een link publiceert, geef je een stukje waarde, en dus autoriteit, weg (seo linkbuilding tips). Zorg er daarom voor dat je in contact blijft komen met verschillende platforms van hoge kwaliteit. Probeer elke twee weken of elke maand een nieuw artikel inclusief link naar jouw website te laten publiceren. Pas wel op dat dit niet vanaf hetzelfde platform gebeurd.

Linkbuilding Uitbesteden? Wij Bouwen Aan Jouw Seo Autoriteit - LinkbuildingExperts.be

Linkbuilding Uitbesteden: Maak Het Jezelf Makkelijker! - LinkbuildingExperts.beLinkbuilding Uitbesteden? Creëer Een Gezond Linkprofiel! - LinkbuildingExperts.be


Zorg dat de link in alle gevallen goed aansluit op de content waarin de link geplaatst is. Niemand wil doorgestuurd worden naar een pagina over meubels wanneer ze een artikel over de snelste smartphones lezen. De anchortekst zorgt ervoor dat zoekmachines zoals Google kunnen begrijpen waar de pagina waarnaar gelinkt wordt, over gaat.

Je backlinkprofiel is een opsomming van alle links die je website vergaard heeft. Hoe meer verschillende websites naar jouw website linken, hoe beter dit is voor je autoriteit. Teveel leunen op één platform waar jij je links op weet te vergaren is niet aan te raden. Als je begint met kwalitatieve linkbuilding zal je zien dat je Domain Authority snel zal stijgen.

Linkbuilding meten en analyseren Het goed uitvoeren van linkbuilding is net zo belangrijk als het meten en analyseren ervan. Om succesvol te zijn en te kunnen groeien, moet je goed nadenken over de pagina’s die je wilt laten ranken en de reputatie die je wil opbouwen of behouden. Google heeft zelf geen tool om dit bij te houden, maar er zijn genoeg andere goede tools zoals Ahrefs die je helpen bij het analyseren van je backlinkprofiel en het linkprofiel van je concurrenten.

Linkbuilding Uitbesteden In 2022 - LinkbuildingExperts.be

is een van de 3 pijlers van zoekmachine optimalisatie (naast techniek en content) en een belangrijke factor om goed gevonden te worden. Bij Linkbuilding draait het allemaal om links, waar je op kunt klikken dus. Niet alleen van andere websites die naar jouw website linken maar ook om interne links. linkbuilding bureau.

Bij het ligt de nadruk op het verkrijgen van externe links. Deze links wijzen van een andere website naar onze website. Hierdoor ziet Google dat deze website onze content gebruikt als bron of dat de content van onze website waardevol is. Met meer relevante kwalitatieve links van websites verbeter je je linkprofiel ten opzichte van concurrentie.

Het vergroot de kans dat je op relevante onderwerpen en zoekwoorden in de zoekresultaten verschijnt. Linkbuilding uitbesteden? Wij helpen je graag je linkprofiel verbeteren! .

Wat Is Linkbuilding En Hoe Werkt Het? - LinkbuildingExperts.be

Hoe verkrijg je links? Het verkrijgen van backlinks is vaak geen gemakkelijke klus. Veel bedrijven en marketeers weten dat backlinks belangrijk zijn voor je vindbaarheid en daarmee dus ook een grote waarde vertegenwoordigen. Je zal dus niet zomaar een backlink krijgen vanaf een andere website. Hiervoor moet je genoeg waarde toevoegen in de vorm van content, geld of op een andere manier.

Wat Zijn De Voordelen? Linkbuilding Uitbesteden Door - LinkbuildingExperts.beLinkbuilding Uitbesteden? Een Top Linkprofiel Voor 2022 - LinkbuildingExperts.be


Denk bijvoorbeeld aan het worden van een gastblogger op websites binnen jouw branche. Een andere manier voor het verkrijgen van backlinks is het opstellen en verspreiden van relevante persberichten. Het is alleen niet gemakkelijk om een samenwerking aan te gaan met een andere partij, waarbij je een backlink van de betreffende website krijgt.

More from Deals, Soorten leningen