Linkbuilding Uitbesteden Aan Specialisten? - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Published Jan 27, 22
6 min read

Linkbuilding Uitbesteden - Wil Je Jouw Site Bovenaan In Google? - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Wanneer je een backlink laat plaatsen op de website van een groot interieurplatform (zoals ELLE Decoration) dan koop je content in. Jouw artikel wordt dan gepubliceerd tegen een bepaald bedrag. Dit kan o. a. in de vorm van branded content of een advertentie. User generated content, User generated content (UGC) is content die wordt gemaakt door jouw klanten of publiek.

Dit is hele waardevolle content omdat je hier niet voor hoeft te betalen en toch een kwalitatieve backlink cadeau krijgt. In het voorbeeld van de webshop voor gietvloeren, geef je misschien een gietvloer in de badkamer weg met een winactie in ruil voor een review, social media exposure of een gastblog.

Door middel van een target=blank tag, zorg je ervoor dat wanneer een gebruiker op de backlink klikt, deze automatisch wordt geopend in een nieuw tabblad. Hierdoor verdwijnen ze niet zomaar van jouw website. No, Referrer, De No, Referrer tag werkt net als de No, Opener tag beschermend. Deze voorkomt dat de verwijzende informatie wordt overgedragen op de backlink van de derde partij.

Linkbuilding Uitbesteden - #1 Linkbuilding Specialist - - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Dit zijn zogeheten anchorteksten. Een veelgemaakte fout bij webpagina’s is het gebruiken van irrelevante anchorteksten, zoals ‘klik hier’ en ‘lees hier’. Google denkt dan dat de pagina waar je naar verwijst gaat over ‘klik hier’ en dat is in de meeste gevallen niet waar. Sinds een Google Penguin-update in 2012 wordt het ontmoedigt om de zoekwoorden waarop je hoog op wilt ranken als anchortekst te maken.

Er zijn verschillende soorten anchorteksten. Om je duidelijkheid te geven, nemen we dit artikel als voorbeeld, zie hieronder: Google waardeert het wanneer er veel deep-page links in jouw linkprofiel staan. Iets wat samenhangt met relevantie. Hoe specifieker het zoekwoord, des te beter een deeplink is naar een relevante pagina. Voor Google is dit een seintje dat jij veel waardevolle en relevante informatie op je website hebt staan, waardoor je uiteindelijk hoger kunt ranken in de SERP.

Voordelig Linkbuilding Uitbesteden? Kies Voor - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden - Onwise Internet Marketing B.v. - Linkbuilding-Vlaanderen.be


De websites die het best ranken in Google hebben vaak veel backlinks uit hetzelfde land. Is het dan heel erg om backlinks te hebben uit het buitenland? Niet per se. Al is de kans dan natuurlijk wel groter dat de backlink minder relevant is. Wanneer een buitenlandse interieurwebsite een backlink plaatst naar jouw webshop voor gietvloeren, is er nog geen reden tot paniek.

Linkbuilding Uitbesteden - Hoogste Autoriteit - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Wanneer een buitenlandse website die helemaal niet thuis is in de interieurwereld linkt naar jouw website, is dit schadelijker voor je positie in Google. Het is daarom goed om te onthouden dat hoe meer backlinks je hebt vanuit buitenlandse websites, hoe verdachter Google jouw gedrag vindt. Voor je linkprofiel is het belangrijk dat de spreiding van het aantal verwijzende IP-adressen maximaal is.

Stel je eens voor dat 25 van jouw backlinks via verschillende domeinen, maar wel via hetzelfde IP-adres komen. Dat kan niet kloppen, denkt Google. De zoekmachine vermoedt dat jij bezig bent met Black Hat-praktijken en kan je daarvoor straffen. Je hebt met alle bovenstaande factoren rekening gehouden en je linkprofiel staat inmiddels als een huis.

Deze gebroken links staan op pagina’s van derden en geven een 404-foutmelding – en daar wordt geen ondernemer blij van. Het actief opsporen van deze broken links, wordt broken linkbuilding genoemd. Hoe minder broken links naar jouw domein, hoe beter Google je waardeert en hoe hoger je uiteindelijk kunt ranken in de zoekresultaten.

Linkbuilding - Maak Digitaal Naam Voor Jezelf! - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Wat is ? Om een site goed vindbaar te maken in zoekmachines zoals die van Google en Bing is het belangrijk dat de site voldoet aan een aantal belangrijke eisen. Het proces van een site optimaliseren voor zoekmachines staat ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization). Een belangrijke factor voor SEO zijn zogeheten backlinks van andere websites.

Linkbuilding Uitbesteden - Wil Je Jouw Site Bovenaan In Google? - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding In 2022 - De Ultieme Seo Gids - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Een site met een sterk linkprofiel verkrijgt over het algemeen een hogere positie in de zoekresultaten. Het opbouwen van een sterk linkprofiel staat bekend als linkbuilding en is een intensief en langdurig proces. Lyter neemt deze taak van je over. Jarenlange ervaring Linkbuilding is geen eenvoudige klus. Je moet met een aantal belangrijke punten rekening houden aangezien met een verkeerde aanpak linkbuilding eerder kwaad dan goed doet.

Meer in-depth informatie over linkbuilding? Lees dan ons blog.

Linkbuilding Uitbesteden Met Resultaat - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Wat zijn links nou precies? Links zijn wegen naar een website toe, zoekmachines gebruiken deze wegen om een website te ontdekken en deze weer te geven in de zoek resultaten. Waarom linkbuilding? Omdat links een zwaarwegende factor zijn in het algoritme van Google en andere zoekmachines, is het verkrijgen van deze links zeer belangrijk om gevonden te worden op relevante termen.

Redactionele links, dit zijn links die vanzelf binnen komen, dit kan bijvoorbeeld zijn door het hebben van hele goede content, zodat men “vanzelf naar een website linkt”. Deze links worden aangevraagd door het contacteren van webmasters en bloggers, om zo een website te promoten, in plaats van af te wachten.

Linkbuilding Masters: Linkbuilding Uitbesteden? Start Met - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden? Creëer Een Gezond Linkprofiel! - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Dit zijn links die bijvoorbeeld worden geplaatst op een profielpagina of als reactie op een blog, deze links zijn in de ogen van Google het minst waardevol, en kunnen zelfs schadelijk zijn voor uw website. Deze links zullen ook vaak voorzien zijn van een zogenaamde no-follow tag. Quality Engineer van Google, Matt Cutts legt hier de werking van Google in een notendop uit.

Linkbuilding Uitbesteden Is Zo Gek Nog Niet - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe telefoon en jezelf afvragen waarom niemand je belt. Het is belangrijk dat je laat weten dat je een nieuw nummer hebt, of in dit geval, een website. Dit doe je door de juiste zoekwoorden in je content te gebruiken, links naar jouw website te verzamelen en te voorkomen dat jouw website wordt aangemerkt als spam..

Op zoek naar professionele kwalitatieve linkbuilding op gerelateerde en autoritaire websites? Dan heeft u bij Seotech de juiste partner gevonden! Als specialist op het gebied van linkbuilding doen wij niet anders dan kwalitatieve links realiseren voor onze opdrachtgevers. Bijna iedere ondernemer, en menig internet marketing bureau, weet hoe lastig het is om kwalitatieve en relevante backlinks te verkrijgen.

Bespaar tijd en geld en ga voor echte topposities door linkbuilding bij Seotech uit te besteden. Bel direct voor een vrijblijvend voorbeeld voor jouw bedrijf..

Linkbuilding Uitbesteden - Betaalbaar Hoger In Google Met - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Onze deskundige specialisten kunnen je voorzien van het juiste advies in de wereld van linkbuilding. Wat is linkbuilding? Linkbuilding is het vergaren van relevante en kwalitatieve backlinks voor een website. Om deze links te verzamelen is een duidelijke en effectieve linkbuilding strategie nodig. Een aantal elementen spelen hierbij een grote rol, waaronder relevantie.

Linkbuilding Uitbesteden: Meer Website Bezoekers Voor Je ... - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden? Creëer Een Gezond Linkprofiel! - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Daarnaast is het van belang dat de link toegevoegde waarde dient te hebben op het domein waar de link op geplaatst wordt. Wat is het doel van linkbuilding? Als organisatie kun je linkbuilding voor verschillende doeleinden inzetten, maar uiteindelijk wil je hiermee ook de winst verhogen van je bedrijfswebsite. Dit wordt gerealiseerd door de onderstaande punten aan te pakken:Het aanleggen van een groot en sterk backlinkprofiel, Het opbouwen van autoriteit, Het stijgen in de organische zoekresultaten, Het verhogen van de click through ratio, Meer converterend verkeer genereren, SEO linkbuilding, Bij LEQUAL maken we onderscheid tussen verschillende soorten linkbuilding.