Linkbuilding Uitbesteden? Lees Hoe Wij Werken - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Published Jan 28, 22
5 min read

Linkbuilding Uitbesteden - Kwaliteit Backlinks Kopen - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Nu een groot deel van het zakelijk verkeer zich wereldwijd vooral online voltrekt, is een betere online vindbaarheid de sleutel tot succes. Ook voor jouw bedrijf kan het uitbesteden van linkbuilding het tij keren. Het grote voordeel van linkbuilden, is dat je er zowel nu als in de toekomst plezier van hebt.

Linkbuilding uitbesteden is hierdoor een kosteneffectieve investering die je bedrijf niet alleen door de acute crisis helpt, maar ook op lange termijn een verrassend sterke impuls geeft. Met meer online autoriteit leg je een stabiele basis voor de toekomst. Experts schatten in dat ruwweg 50% van de positie van een website in de zoekmachines wordt bepaald door links naar die website toe.

Er komt dan ook meer bij het aanleggen van sterke backlinks kijken dan slechts het plaatsen van links op andere websites. Backlinks van hoge kwaliteit dienen namelijk aan verschillende eisen te voldoen. Zo moet het linkprofiel bij voorkeur een natuurlijke groei doormaken en divers van aard zijn. Ook de autoriteit van websites waarop een link wordt geplaatst is erg belangrijk.

Linkbuilding Uitbesteden - #1 Linkbuilding Specialist - - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden: Waar Moet Je Op Letten? Wij Helpen Je - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Een website is hierdoor verzekerd van een gestaag groeiend linkprofiel van hoge kwaliteit, waardoor bezoekersaantallen onvermijdelijk zullen toenemen. En hoe meer bezoekers op de website, hoe groter de kans op nieuwe klanten. Bekijk hier enkele gratis tips. Linkbuilden kan met verschillende intensiteit worden uitgevoerd en er bestaan dan ook uiteenlopende linkbuilding pakketten.

Linkbuilding Uitbesteden - Kwaliteit Backlinks Kopen - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Het optimale pakket is afhankelijk van factoren zoals het budget, doelstellingen en het huidige linkprofiel van de website. Het doen aan linkbuilding an sich is niet moeilijk. Je plaatst een linkje in een online nieuwsbrief waarop de ontvanger kan klikken en vervolgens naar je site geleid wordt, je schrijft een gastwebblog op een site met autoriteit die relevant is aan de jouwe, of je laat een verwijzing naar jouw website toevoegen op bijvoorbeeld Voilà, je doet aan linkbuilding.

Linkbuilding Uitbesteden Voor Effectieve Seo In 2022 - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden - Wat Kost Linkbuilding Bij - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Als het doel is om beter gevonden te worden op het wereldwijde web, dan is er een stuk expertise nodig. In de nesten werken De wereld van linkbuildingmarketing is, zeker voor iemand die er niet al te veel van afweet, een behoorlijk ingewikkelde. Er zijn niet alleen veel mogelijke strategieën, ook Google zelf kijkt over je schouder mee naar wat je aan het doen bent.

Anderzijds werk je jezelf al snel flink in de nesten als je niet op de hoogte bent van alle kwaliteitsrichtlijnen. De kans is een stuk groter dat dit laatstgenoemde je gebeurt. Google heeft er dan geen boodschap aan als je een in hun ogen grote fout niet met opzet hebt gemaakt.

Hoeveel rankingsfactoren bestaan er wel niet? Google heeft om de kwaliteit te waarborgen meer dan 200 verschillende rankingsfactoren die gebruikt worden voor het beoordelen van sites. Niet alleen is het enorm tijdsintensief om die zelf allemaal door te lezen, het begrijpen en op de juiste wijze kunnen toepassen ervan is ook een vak apart.

Linkbuilding Uitbesteden - Domineren Van Het Internet - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Welke strategie kan ik het beste inzetten? Er is één strategie die voor elke website effectief is, of je nu een eenmanszaak hebt of een multinational bent die het als doel heeft om de concurrentie voorbij te streven: een goed doordachte langetermijnstrategie. Waar dit uit bestaat, dat is afhankelijk van een groot aantal factoren.

Linkbuilding Uitbesteden: Maak Het Jezelf Makkelijker! - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden? Lees Hoe Wij Werken - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Linkbuilding Uitbesteden? Creëer Een Gezond Linkprofiel! - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden - Kwaliteit Backlinks Kopen - Linkbuilding-Vlaanderen.be


De strategie die vandaag werkt, kan over een paar maanden alweer achterhaald zijn. Linkbuildingexperts houden zich dagelijks bezig met de juiste tactieken om jouw website zo goed mogelijk te laten scoren. Waar jij 1,5 dag over zou doen om dingen uit te pluizen, regelen zij al snel in slechts een paar uur, of zelfs nog minder.

Ondernemer zijn betekent buiten dat om niet dat je alles zelf moet kunnen. Juist niet. Het betekent dat je doet wat je moet doen om je bedrijf gezond te houden en te laten groeien. Daar hoort bij dat je taken uitbesteedt waar niet jouw expertise ligt, zodat je je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent: het leiden van je bedrijf.

Reken maar eens uit wat het je kost als je je aan linkbuilding gewerkte uren berekent op basis van jouw uurtarief. Het doel van een linkbuilding bureau is het helpen van jouw website aan een natuurlijk linkprofiel. Dat betekent dat door de ogen van Google gezien de links op een natuurlijke manier moeten zijn verkregen.

Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Een linkprofiel bestaat uit meer dan dat. Het is allesomvattend. Om de gezondheid van jouw site in kaart te brengen, wordt er onder andere een seo-scan uitgevoerd, vindt er een zoekwoordenonderzoek plaats, worden risicovolle backlinks in kaart gebracht (en op basis daarvan de website opgeschoond) en vindt er een koppeling plaats met Google Analytics en Google Console.

De abrupte verandering van een leeg linkprofiel naar een snelle stijging van het aantal backlinks kan in de ogen van Google onnatuurlijk overkomen. De zoekmachine weet namelijk dat een natuurlijk linkprofiel zeer geleidelijk groeit. Die groei verloopt in het begin vaak uiterst langzaam, omdat de website in kwestie zijn reputatie dan nog moet verwerven.

Het liefst wil Google daarom dat het gemiddelde linkprofiel een vergelijkbare ontwikkeling doormaakt. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op bovenstaande regel. Denk alleen al aan de website voor een evenement of een politieke campagne. Het is dan logisch dat zo’n site al kort na de lancering een grote hoeveelheid links vergaart.

Niet alleen het aantal inkomende backlinks, maar ook het aantal gerelateerde zoekopdrachten in Google laat dan vaak zo’n kortstondige piek zien. Ook in dit geval is het zeer wenselijk de linkbuilding rondom je website uit te besteden. Je weet dan zeker dat je in een beperkt tijdsvenster het maximale uit je backlinks haalt en zoveel mogelijk bezoekers naar je website trekt.

Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Ook als je kiest voor uitbesteden. Je wilt een straf vanuit Google immers ten koste van alles voorkomen. Het kost weliswaar tijd om duurzame topposities in de zoekresultaten te vergaren, maar het is de moeite meer dan waard. De experts van Webton adviseren je graag over het beste pakket op basis van jouw wensen en specifieke situatie.