Seo (Zoekmachineoptimalisatie) Voor Je Wordpress Website - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.com

Published Jan 27, 22
6 min read

Seo (Zoekmachineoptimalisatie) Voor Je Wordpress Website - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.com

Digital Business Advisor - Internetmarketing & Webdesign

Schotensesteenweg 399, 2100 Antwerpen
0489 00 37 77
Wordpress website laten maken

Search Engine Optimization (SEO) is fors veranderd in het afgelopen decennium, maar dat betekent zeker niet dat het nu voorbij is met SEO. Juist het tegenovergestelde, want hoe groter het marktaandeel van Word, Press wordt, hoe meer mensen op zoek zijn naar betere Word, Press SEO. Bedrijven moeten nu nieuwe en unieke manieren bedenken om de eeuwige race naar de top van de Search Engine Result Pages (SERP’s) te kunnen winnen.

6 Wordpress Seo Tips Voor Beginners - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.comKickstart Je Wordpress Seo Met Deze 5 Tips - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.com


Alhoewel dit een riskante aanpak is, laat het wel zien dat SEO nog springlevend is. In dit diepgaande artikel gaan we meer dan 50 Word, Press SEO tips delen waarmee wij hier bij Kinsta ons organisch verkeer laten groeien. Ik weet zeker dat dit ook jou zal helpen om het verkeer naar je Word, Press website flink te laten groeien en je concurrenten de baas te zijn.

Betere plekken op de SERP’s betekent meer organisch verkeer. Er zijn twee belangrijke aspecten van SEO. Allereerst het technische deel, dat gaat over het optimaliseren van je site voor de algoritmes van zoekmachines. Het tweede aspect is de meer natuurlijke merkstrategie voor online bedrijven. Om het beste te zijn in SEO is het belangrijk dat je een goede website hebt met geweldige content.

Genoeg over wat we allemaal bereikt hebben, tijd om aan de slag te gaan! Lees deze 58 Word, Press SEO tips en veelgestelde vragen voor 2022 om betere resultaten voor de SERP’s en organisch verkeer te krijgen. Info Zorg ervoor dat je dit artikel opslaat bij je favorieten aangezien we het constant blijven updaten met nieuwe, bewezen strategieën.

Seo Laten Doen Voor Jouw Wordpress Website - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.com

Wat zijn de Core Web Vitals? Het rapport bestaat uit 3 factoren: , dat meet hoe lang het duurt voordat de hoofdcontent van een webpagina is geladen. , dat meet hoe lang het duurt voordat gebruikers elementen op een webpagina kunnen gebruiken. webdesign bureau. , dat analyseert hoe pagina’s laden en of verschuivingen in de layout ervoor kunnen zorgen dat gebruikers per ongeluk op een verkeerd element op de pagina klikken.

Hoe Helpt Yoast Seo Plugin Bij Online Vindbaar Worden? - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.comTop 10 Wordpress Seo Plugins Voor 2022 - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.com


Zo check je de Core Web Vitals van je website Het Core Web Vitals rapport gebruikt ‘field data’ om de prestaties van je pagina te bepalen, dus de data van echte gebruikers. Alhoewel je momenteel niet alle pagina’s op een website kan checken, kan je wel voorbeeldpagina’s zien en een pagina uit de lijst met resultaten kiezen met vaak meer resultaten van soortgelijke pagina’s.

Maar deze tools baseren zich dus puur op data van alleen jouw computer, wat niet per se een goede indicatie is van de ervaringen van je gebruikers. Google zal de , wat betekent dat je goed presterende pagina’s hoger gerankt zullen worden, en je slechtere pagina’s mogelijk gaan zakken. Zo kan je de Core Web Vitals verbeteren Het Core Web Vitals rapport maakt het mogelijk om te zien hoe goed pagina’s het doen op elke score, dus hier kunnen we zien wat Google ziet als “Good”, “Needs Improvement” of “Poor”.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat veel blogartikelen op website als “Poor” worden aangemerkt, en als je dan verder kijkt zie je dat alle blogartikelen een stuk met “related posts” bevatten die een negatief effect hebben op de LCP. CLP problemen kunnen lastiger te vinden zijn, dus daar moet je wellicht meer voor testen.

Seo En Wordpress: 6 Handige Tips - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.comNadat je denkt dat je het probleem gevonden hebt en verbeterd hebt, kan je op “Validate Fix” klikken in de Google Search Console, zodat je URL’s opnieuw worden beoordeeld. Het is goed om te weten dat het even kan duren voordat de resultaten te zien zijn in je Core Web Vitals rapport, dus geen stress als je de resultaten niet meteen ziet.

Kies het gewenste domein Met deze tip sla je twee vliegen in één klap: www of niet-www Wanneer je net je website aan het lanceren bent, is je eerste vraag mogelijk of je www in je domein moet gebruiken of juist niet. Sommige mensen menen dat de keuze een effect heeft op de SEO van je Word, Press website.

We herhalen: het heeft dus geen enkel effect op je rankings. Dat betekent nog niet direct dat je altijd voor een niet-www adres moet gaan. Er zijn een paar redenen waarom je dit toch zou willen doen. Het gebruik van www binnen je domeinnaam was altijd de standaard. Maar dat is nu niet per se meer van toepassing.

Eén van de redenen dat sommige sites het nog altijd gebruiken is omdat overstappen gecompliceerd kan zijn en voor problemen kan zorgen. Met name oudere merken blijven dus www gewoon gebruiken. Grote bedrijven met veel verkeer kunnen ervoor kiezen om www te blijven gebruiken vanwege de Domain Name System (DNS) gegevens.

Seo Voor Beginners: Een Korte Les Zoekmachineoptimalisatie - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.com

Maar er zijn wel oplossingen voor dit probleem. Dus of je wel of geen www wilt gebruiken is vooral een kwestie van smaak. Als je liever een kortere URL wilt, gebruik je liever geen www. Wat je ook kiest, je moet altijd redirects instellen zodat er maar één versie daadwerkelijk toegankelijk is.

Voorkom dubbele URL’s Zoals eerder gezegd zou maar één versie van je URL’s toegankelijk moeten zijn, met redirects om zowel gebruikers als crawlers door te sturen vanaf de andere URL. Dit wordt nog belangrijker wanneer je ook andere aspecten meeneemt, zoals hoofdletters in je URL’s. Zo zullen de volgende URL’s bijvoorbeeld allemaal dezelfde content geven, maar zoekmachines zullen ze wel als twee aparte pagina’s indexeren.

com/about-us/ kinsta. com/bout-s/ Hetzelfde geldt voor URL’s met een schuine streep aan het eind. Bijvoorbeeld: kinsta. com/about-us kinsta. com/about-us En ook verschillende URL’s op basis van het gebruikte protocol. Bijvoorbeeld: kinsta. com/about-us/ kinsta. com/about-us/ Dit is slecht voor je SEO, aangezien elke dubbeling in feite concurreert met de originele pagina.

Redirect regels zorgen ervoor dat iedereen die naar de verkeerde versie gaat automatisch wordt doorgestuurd naar de juiste plek. Bekijk onze video om te leren hoe je redirects aan je Word, Press site kunt toevoegen: Wil je ervoor zorgen dat Google weet welke pagina inderdaad de juiste is, dan kan je canonical tags aan je site toevoegen, zowel handmatig of via een plugin (daarover later meer). wordpress website laten maken.

Zoekmachine Optimalisatie Voor Wordpress - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.com

Wordpress Website Laten Maken Antwerpen - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.comHoger In Google? Check Deze Seo-handleiding Voor ... - Internetmarketing & Webdesign by Linoua.com


Installeer een Word, Press SEO plugin Word, Press is standaard al vrij goed wat betreft SEO. Maar toch raden we mensen altijd aan om daarnaast een SEO plugin te installeren. Dit zorgt er namelijk voor dat je volledig controle hebt over wat Google ziet van je website. Qua populariteit is de gratis Yoast SEO plugin de duidelijke winnaar voor deze klus (lees ook onze vergelijking van Rank Math vs Yoast SEO).

Yoast heeft meer dan vijf miljoen installaties, met een indrukwekkende beoordeling van vijf sterren. Je kunt hun gratis Word, Press plugin direct downloaden uit de Word, Press repository of je kunt de stappen hieronder volgen om het vanuit je Word, Press dashboard te installeren. Stap 1: Zoek op Yoast SEO In het plugin deel van je Word, Press dashboard klik je op “Nieuwe toevoegen “.

More from Interieur, Markt